dinsdag 22 december 2015

Komende editie

Op zondag 3 januari is er een speciale nieuwjaarseditie van het cultureel café. Gasten blikken terug en kijken vooruit. Het Cultureel Café vindt van 12.00 tot 14.00 uur plaats in Cinecitta. Toegang gratis.

Er zijn interviews met Anton Dautzenberg over zijn boek Vuur en over een nieuw project met Diederik Stapel, met interim-directeur Rien van der Vleuten over de toekomst van theater De NWE Vorst en met hooofdredacteur Martijn Neggers van het literaire tijdschrift De Titaan, die zijn opvolger komt voorstellen. Programmeur Jasper Naaijkens van Cinecitta  vertelt op welke films hij zich het komende jaar het meest verheugt. Harrie Verkerk legt uit waarom hij  het instituut nachtburgemeester absoluut niet ziet zitten. Directeur Gerda de Vries van  expertisecentrum voor (vrouwen)emancipatie Feniks in Tilburg blikt terug op het 25-jarig bestaan kijkt vooruit op het komend jaar waarin de armoede in Nederland vermoedelijk weer verder zal toenemen. Columnist Jace van de Ven onthult zijn goede voornemens  en er is muziek van de opmerkelijke  band The Jaydees. De presentatie is in handen van Toine van Corven en Nol van Trier.

Vorige maand vond het Cultureel Café voor de eerste keer in Cinecitta plaats. De zaal zat bomvol en veel mensen moesten staan. Daarom wordt het aantal zitplaatsen op 3 januari flink uitgebreid. Het volgende Cultureel Café vindt vier weken later plaats op zondag 31 januari.Geen opmerkingen:

Een reactie posten