dinsdag 24 mei 2016

Cultureel Café met beeldende kunst, zomertips en Ilen Mer

Beeldende kunst en culturele zomertips. Die twee onderwerpen staan zondag 29 mei centraal tijdens het laatste Cultureel Café van dit seizoen in Cinecitta aan de Willem II straat in Tilburg. Het Cultureel Café Tilburg duurt van 12.00 tot 14.00 uur en de toegang is gratis.
Beeldend kunstenaar Rob Moonen komt vertellen over zijn werk bij een theatergezelschap in Duitsland en over de tentoonstellingsruimte Park aan het Wilhelminapark. Verder wordt aandacht besteed aan het tekort aan atelierruimte waarmee beeldende kunstenaars in Tilburg momenteel kampen. En de stichting Onterfd Goed zoekt nieuwe eigenaren voor Nederlands erfgoed.
Het is de laatste aflevering van dit seizoen en zoals gebruikelijk geeft de redactie weer culturele zomertips. Mundial komt er aan. De nieuwe programmeur Miriam Brenner vertelt er meer over. En ieder jaar zijn er in Tilburg speciale zomerfilms. Maureen Prins is een van de organisatoren daarvan.
Natuurlijk is er weer bijzondere muziek, dit keer door de Tilburgse folkband Ilen Mer met zangeres Merit Visser (foto). Deze opvallende band is net terug van een tour langs bijzondere locaties in ons land. Het Cultureel Café wordt afgesloten door columnist Jace van de Ven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten