zondag 23 oktober 2016

Acht verrassende gasten in Cultureel Café tijdens Cultuurnacht Tilburg


Cultureel Café Tilburg haakt zaterdag 29 oktober in op de Cultuurnacht Tilburg met een speciale editie in Ruimte X van het Cinecitta-complex aan de Willem II straat. Vanaf 20.30 uur vinden daar vier verrassende ontmoetingen/gesprekken plaats tussen telkens twee interessante personen die in de Tilburgse culturele wereld actief zijn.
Om 20.30 uur spreekt schrijver/journalist Ralf Bodelier met Tineke Schuurmans, o.a. bekend van het varkensproject. Om 21.30 uur schuiven schrijver Anton Dautzenberg en directeur Chris van Koppen van het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur (BKKC) aan de tafel. Om 22.30 ontmoet oud-burgemeester en bluesfanaat Ruud Vreeman André van den Bogaart, misschien op dit moment wel de bekendste Tilburgse blueszanger. Om 23.30 sluiten schrijver Diederik Stapel en artistiek directeur Piet Menu van het Zuidelijk Toneel de avond af.
Elk gesprek duurt ongeveer 25 minuten en wordt omlijst met live-muziek. Die wordt verzorgd door Stephan Peters, die in 2015 cum laude afstudeerde aan het conservatorium in Tilburg en dit jaar tijdens de Gentse Feesten de kleinkunstprijs voor nieuw talent won.
Bezoekers kunnen gratis binnen lopen, een gesprek volgen en daarna hun culturele ronde door de stad vervolgen maar zij mogen natuurlijk ook blijven hangen in Ruimte X.
Deze speciale editie van het Cultureel Café komt in plaats van de gebruikelijke aflevering op de vierde zondag van de maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten