vrijdag 18 november 2016

DRUGS IN HET CULTUREEL CAFÉ OP ZONDAG 27 NOVEMBERDe partners van Tilburg DebatStad , het samenwerkingsplatform waarin ook het Cultureel Café participeert, organiseren dit najaar een serie bijeenkomsten rond het thema drugs. Zo had het Science Café Tilburg een thema-avond over verslaving en trok het Hartslagcafé een vol Paradox met 'De kick van een pilletje'. Het Milieucafé Tilburg gaat op 24 november dieper in op de gezondheidsrisico's die kleven aan de productie van drug in een stedelijke omgeving. Op 15 december wordt de serie afgesloten met een grote bijeenkomst in de NWE Vorst.

Maar eerst is er nog het Cultureel Café op 27 november. Daarin praat gastinterviewer Farouk Elmouhajir met verslavingsdeskundige Charles Dorpmans over de geestverruimende werking van drugs.

Verder tijdens dit Cultureel Café onder meer een gesprek met de nieuwe Componist des Vaderlands, Mayke Nas. Jasper Mikkers bespreekt enkele net verschenen boeken. En natuurlijk is er veel aandacht voor de actualiteit, zoals de kaalslag bij de culturele organisaties in Tilburg. Zelfs de talentenjacht van Giel Beelen komt voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten