woensdag 4 januari 2017

CULTUREEL CAFÉ BLIKT VOORUIT OP HET NIEUWE JAAR


Een speciale verrassende nieuwjaarseditie van het Cultureel Café Tilburg. Die vindt zondag 8 januari van 12.00 tot 14.00 uur plaats in Cinecitta aan de Willem II straat in Tilburg. Toegang gratis.

In het diepste geheim wordt gewerkt aan een programma voor het bezoek dat de koninklijke familie op 27 april aan Tilburg brengt. Alle betrokkenen hebben een geheimhoudingsplicht en mogen nog niets verklappen over de route en de inhoud van het programma. Maar natuurlijk is er al een en ander uitgelekt. Tijdens het Cultureel Café kunnen bezoekers suggesties doen die de redactie zal doorspelen naar het organisatiecomité.

Leon van Egmond

Veel muziek natuurlijk. Leon van Egmond, virtuoos op de mondharmonica, komt vertellen over dit bijzondere instrument en laat wat horen. Hij speelt onder andere een nummer samen met Frans van der Meer.

 Maaike Hermans
Dit jaar gaat de musical Moordhoek in première. Het Cultureel Café krijgt de primeur. Maaike Hermans zal voor de eerste keer een nummer uit deze musical gaan zingen en we praten met initiatiefnemer en componist Ron Antens.


Een nieuw fenomeen: de Brabantse kunstkalender. Tine van de Weyer weet er alles van en komt erover vertellen en zes Tilburgse kunstenaars lichten hun bijdrage aan de kalender toe. Er is kort actueel cultureel nieuws. En tenslotte terug van weggeweest. Het Cultureel Café wordt afgesloten door columnist Jace van de Ven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten